Viljan att förstå de grekiska myterna: Jean - Pierre Vernant: De grekiska myterna återberättade av Vernant. Universum, Gudarna, Människorna Översättning Karin Sjöstrand Fackgranskning Jan Stolpe Forum, 2000 & Jean - Pierre Vernant: La volonté de comprendre. Entretiens avec J - P Vernant. Éditions de l´ Aube, 1999. - Rydbeck, Lars (AIGIS, 2024)
Intet.