De Nova Stella: Bertil Dorch & Peter Zeeberg (red.): De Nova Stella. Tycho Brahes bog om den nye stjerne (1573), ovs. af Chr. Gorm Tortzen, Peter Zeeberg og Minna Skafte Jensen under medvirken af Claus Farbricius, Syddansk Universitetsforlag, Odense 2022, 239 s. - Olden-Jørgensen, Sebastian (AIGIS, 2024)
Intet.