Dansk Editionshistorie I: Udgivelse af græsk og latinsk litteratur Redigeret af Christian Troelsgård under medvirken af David Bloch Bindet er det første i Dansk Editionshistorie redigeret af Johnny Kondrup (hovedredaktør), Britta Olrik Frederiksen og Christian Troelsgård under medvirken af David Bloch. 851 sider. Museum Tusculanums Forlag 2021 - Tortzen, Christian Gorm (AIGIS, 2024)
Intet.