Metrik og stil i romersk poesi – forholdet mellem metrik, indhold og syntaks hos Vergil, Ovid og Tibul som udtryk for digternes individuelle stil, belyst gennem tre skriftprøver - Svenningsen, Sara Ahrendt (AIGIS, 2024)
Intet.