Oversættelse af klassiske tekster.: Med en diskussion af Platons samlede værker i ny oversættelse I-VI, udg. af Jørgen Mejer & Chr. Gorm Tortzen (København 2009-2015)1 - Bloch, David (AIGIS, 2024)
Intet resumé.