Oversættelse og humanistisk forskning: Med en diskussion af Platons samlede værker i ny oversættelse I-VI, udg. af Jørgen Mejer & Chr. Gorm Tortzen (København 2009-2015) - Bloch, David (AIGIS, 2024)
Intet resumé.