Gorgias svarer Sokrates: — en hidtil ukendt anonym dialog mellem Gorgias og Sokrates - Kock, Christian (AIGIS, 2024)
Ved forlagets Gyldendals arrangement den 23. november 2011 i anledning af udgivelsen af 3. bind af den nye samlede danske oversættelse af Platons værker fremlagde professor i retorik ved Københavns Universitet Christian Kock det følgende dokument – et fragment af hvad der formodes at være en hidtil ukendt platonisk dialog mellem Sokrates og Gorgias. Han gjorde rede for at dialogen, som her fremlægges i hans egen oversættelse, var kommet ham i hænde via en anonym tysk mellemhandler. Denne optrådte formentlig på vegne af det græske kulturministerium, som i samme periode - i lyset af Grækenlands særlige økonomiske situation - var blevet pålagt at skaffe de offentlige græske kasser flest mulige ekstra indtægter snarest muligt.