Aristoteles, Augustin og Robert Grosseteste om videnskabens grundprincipper - Bloch, David (AIGIS, 2024)
denne artikel beskriver og analyserer forfatteren kort tre af historiens store tænkeres syn på videnskab og videnskabeligt grundlag: Aristoteles’, Augustins og Robert Grossetestes. Der argumenteres for, at de to førstnævnte fremsætter meget forskellige teorier, som det dog på forunderlig vis lykkes for sidstnævnte at forene i én teori.