Græsk filosofi og dødsriget - Bloch, David (AIGIS, 2024)
I denne artikel undersøges den græske forestilling om dødsriget, som den kommer til udtryk i filosofien og især hos Platon og Aristoteles. Der argumenteres for, at de ikke opererer med det traditionelle Hades, og at de til tider ganske eksplicitte fremstillinger af dødsriget (hos Platon) skal opfattes som et pædagogisk virkemiddel snarere end en virkelighedsbeskrivelse.