Ødipusmyten hos Sophokles og Jean Cocteau - Jørgensen, Steffen Lund (AIGIS, 2024)
Denne artikel beskæftiger sig med Sophokles’ Oedipus Tyrannus og Jean Cocteaus reception af dette værk i de to tragedier Oedipe-Roi og La Machine Infernale. Artiklen falder i to kapitler, der primært er helliget analyser og fortolkninger af de tre værker.