Hippolytus’ Sværd? En Note om Seneca, Phaedra vv. 896-7 - Bloch, David (AIGIS, 2024)
I denne note præsenteres argumenter for, at vers 896-7 af Senecas tragedie Phaedra fremsiges af Phaedras amme, ikke af Phaedra selv, som alle moderne udgivere ellers har ment.