Herodot og hemerodromoi - Schwartz, Adam; Nielsen, Thomas Heine (AIGIS, 2024)
Artiklen diskuterer det sparsomme kildemateriale til ἡμεροδρόμοι (‘dagløbere’), som spillede en vigtig rolle i militær og statslig langdistancekommunikation.