Euripides’ Fønikerinderne - Mejer, Jørgen (AIGIS, 2024)
Artiklen er en gennemgang af Euripides’ stykke Fønikerinderne, baseret på den græske tekst og og med henvisninger til den traditionelle linjetælling, men der henvises også til teksten i Søren Ulrik Thomsens og Jørgen Mejers oversættelse oversættelse af tragedien (Museum Tusculanum 1998)..