Poetik og Politik: En analyse af Vergils rolle som digter og hans forhold til Augustus og et forsøg på en forklaring af Georgika IV - Paarmann, Bjørn (AIGIS, 2024)
En analyse af Vergils rolle som digter og hans forhold til Augustus og et forsøg på en forklaring af Georgika IV