DMI er kun uundværlig, hvis vi gør os gavnlige: Interview med Marianne Thyrring - Mau Pedersen, Niels Jørgen; Nilas, Claes (Administrativ Debat, 2025)
Administrativ Debat har talt med Marianne Thyrring, der har en lang karriere bag sig i centraladministrationen som både departementschef og siden 2013 som direktør i DMI. I dette interview giver hun sit perspektiv på ledelse i den offentlige sektor, samarbejdet mellem ministerierne og ikke mindst, hvordan DMI kan gøre sig mest mulig relevant i samfundet.