Replik: Ressortomlægninger og ministeransvar - Elm-Larsen, Rolf (Administrativ Debat, 2025)
I en artikel i Administrativ Debat, maj 2025, beskriver Erik Hammer og Andreas Ferdinand Hansen med stor præcision, hvad der sker, når regeringen gennemfører en ressortændring. Artiklen udgør dermed et solidt og veldokumenteret grundlag for forståelsen af de administrative processer i forbindelse med ressortomlægninger mellem regeringens medlemmer.