I et gennemdigitaliseret bureaukrati er pedellen dagens helt: - Howard Grøn, Caroline; Møller, Anne Mette (Administrativ Debat, 2024)
Hvad betyder digitaliseringen for bureaukratiske organisationer? Og hvordan spiller digitalisering sammen med centrale værdier, vi gerne vil opretholde i offentlige organisationer? Det har vi skrevet en bog om (Grøn og Møller 2024), og her giver vi det korte svar. Digitaliseringen booster bestemte aspekter af bureaukratiet, imens den udfordrer andre på en måde, som stiller store krav til medarbejdere og ledere, hvis ikke digitaliseringen skal underminere centrale værdier i organisationen.