Den offentlige forvaltning under pres: Hvornår går det ud over borgerne? - Larsen Kolstad, Karoline (Administrativ Debat, 2024)
Offentligt ansatte med direkte kontakt til borgerne bliver ofte portrætteret som værende under et omfattende pres fra udfordrende arbejdsbetingelser. I min ph.d.-afhandling undersøger jeg, hvordan offentlige organisationer faktisk håndterer presset i mødet med borgerne. Overraskende finder jeg, at offentlige organisationer og offentligt ansatte er rustet til at håndtere massive pres, uden at det går ud over serviceleveringen og borgerne. Forklaringen skal sandsynligvis findes i velfungerende organisatoriske rammer.