Farumkommissionens beretning – har det nyttet noget? - Henrichsen, Carsten (Administrativ Debat, 2013)
Farumkommissionen blev nedsat på baggrund af ”Farum-sagen”, som handlede om afsløringen af en borgmesters årelange forbrug af dyre rødvine og middage på kommunens regning. Det satte gang i en livlig debat om magtmisbrug og moral. Professor Carsten Henrichsen reflekterer cirka et år efter beretningens færdiggørelse over følgevirkningerne af undersøgelsesarbejdet.