Evaluering af strukturreformen – set fra et regionalt perspektiv - Johansen, Bo (Administrativ Debat, 2013)
”Vi sagde det jo”. Dette kunne næsten være titlen på den nylige evaluering af strukturreformen. Det er nemlig påfaldende, at så mange af de bekymringer og anbefalinger, der blev givet udtryk for fra forskere og andre i forbindelse med strukturreformens fødsel – bl.a. i en række mindretalsudtalelser i Strukturkommissionens afrapportering – har vist sig at holde stik her 6-7 år senere.