Departementschefer i det nye årtusinde - Nielsen, Peter Heyn (Administrativ Debat, 2013)
Siden regeringsskiftet i 2011 er der blevet skiftet en stribe departementschefer ud. Selvom det benægtes hos de involverede parter, forlyder det,1 at det er sket pga. samarbejdsvanskeligheder med de nye ministre. Er den tid forbi, hvor det giver mening at være departementschef på tværs af et regeringsskifte? I denne artikel ses der nærmere på, hvem departementscheferne i VK-æraen var.