Refleksioner over kommunalvalg, lokaldemokrati og nye styringsredskaber - Søgaard-Andersen, Mette (Administrativ Debat, 2013)
Administrativ Debat mødtes med Økonomi- og Indenrigsminister Margrethe Vestager (RV) for at tale om kommunalvalget, kommunalpolitikernes arbejdsvilkår og statens nye styringsmekanismer over for kommunerne.