Tillid til embedsværket og fejlkultur - Mørch, Peter Steensgaard (Administrativ Debat, 2015)
I international sammenhæng fremhæves dansk forvaltning gang på gang som forbillede. Sammenlignet med andre lande er tilliden til den danske forvaltning i top.