Brexit: Det eksterne chok for Irland og Europa - Søndergaard, Carsten (Administrativ Debat, 2017)
Hvad betyder Brexit for den tætte nabo Irland? Alle irske ministerier forbereder sig på en vanskelig og langvarig forhandlingsproces.