Klimabudget som styringsværktøj: Interview med Heidi Sørensen, direktør for Klimaetat, Oslo Kommune - Schultz-Jacobsen, Solvejg (Administrativ Debat, 2020)
Oslo Kommune vil reducere udslip af klimagasser med 95 % inden 2030. At nå målene kræver styring, samarbejde og politisk opbakning. Her er Oslos klimabudget et vigtigt styringsværktøj. Direktøren for Oslos Klimaetat, der svarer til det, vi ville kalde en klimaforvaltning i Danmark, var på besøg i Danmark i forbindelse med C40 klimatopmødet i København. Administrativ Debat mødte Heidi Sørensen, der fortæller, hvordan Oslo arbejder med klimabudgettet i praksis.