Et nyt internationalt skattesystem og de økonomiske konsekvenser af pandemien har fyldt næsten alt for OECD siden starten af 2020 - Tollestrup, Kasper; Nilas, Claes (Administrativ Debat, 2021)
Ulrik Vestergaard Knudsen skiftede i januar 2019 departementschefskontoret i Udenrigsministeriet på Asiatisk Plads i København ud med rue André Pascal i Paris, hvor han som vicegeneralsekretær i OECD er med til at sætte retning for det internationale økonomiske samarbejde for 38 medlemslande og 3.700 OECD-medarbejdere. Ulrik fortæller i dette interview, hvordan forhandlingerne om et nyt internationalt skattesystem for multinationale virksomheder og ikke mindst håndteringen af coronakrisen har været omdrejningspunktet for næsten alt i organisationen siden starten af 2020.