Den nye reformmodel under SVM-regeringen - Greve, Carsten (Administrativ Debat, 2025)
En ny reformmodel har set dagens lys under SVM-regeringen, og den stiller nye krav til fællesoffentlig ledelse. Denne artikel skitserer, hvad der kendetegner denne nye reformmodel, og ikke mindst hvordan strategiske offentlige ledere kan bidrage til, at reformerne skaber værdi for borgerne