Nyt forvaltningspolitisk debatoplæg uden klare svar - Ibsen, Marius (Administrativ Debat, 2012)
Det nye forvaltningspolitiske oplæg er velkomment (forvaltningspolitik.dk). Der er behov for en kvalificeret diskussion af, hvordan politikerne styrer: både hvor den offentlige sektor skal hen, og hvad den må koste. Oplægget bygger desværre på en opfattelse af den offentlige sektor, som ikke helt kan genkendes i virkeligheden, og er desuden holdt i generelle vendinger. Oplægget giver derfor meget få klare svar. Samtidig konfronterer oplægget ikke væsentlige, kendte og konkrete problemstillinger på de enkelte sektorområder og forvaltningsniveauer. Det er ærgerligt.