Ekstern kvalitetssikring – Et skridt på vejen mod bedre beslutningsgrundlag - Riisom, Thomas; Nørgaard, Betina (Administrativ Debat, 2013)
Store offentlige anskaffelser og investeringer er ofte meget komplekse og indebærer store risici, samtidig med at de typisk er omgærdet af en stor offentlig og politisk bevågenhed. Ekstern kvalitetssikring kan på centrale tidspunkter i beslutningsprocessen bidrage til en vurdering af, om det enkelte projekt kan forventes at udvikle sig som forudsat.