Nye udfordringer i den offentlige sektor - Pedersen, Dorthe; Thygesen, Niels Thyge; Bender, Charlotte (Administrativ Debat, 2013)
Den offentlige sektor står midt i en overgang mellem New Public Management og Netværksstaten. Den trængte økonomi og nye krav fra borgerne gør det nødvendigt at opfinde nye former for værdiskabelse. Derfor har vi brug for nye kompetencer og nye lederroller i det offentlige – og det er en udfordring for den typiske DJØF ‘er.