Udviklingen i departementschefrollen - Smith, Bo (Administrativ Debat, 2013)
Med en lidet glorværdig afstikker til Københavns Amt i 90´erne og halvandet år som divisionsdirektør i det daværende Datacentralen som eneste afbræk har jeg været knap 40 år i centraladministrationen, heraf de sidste 15 år som departementschef i Beskæftigelsesministeriet. Det er vel baggrunden for at Administrativ Debat har bedt mig reflektere over udviklingen med fokus på rollen som departementschef.