Et serviceeftersyn af betænkning 1537 om ministrenes særlige rådgivere: FRA SPINDOKTOR TIL MINISTERRÅDGIVER - Christensen, Jens Peter (Administrativ Debat, 2013)
Ministrenes særlige rådgivere kan gøre god nytte for ministrene, men de har ikke en særlig blankochek til brug for løgnehistorier og ulovligheder.