Dobbeltinterview: To perspektiver på kommunalpolitik – fra det centrale Christiansborg og det lokale Rådhus - Søgaard-Andersen, Mette; Schmidt-Hansen, Ulrich (Administrativ Debat, 2013)
Kommunalvalget den 19. november 2013 nærmer sig. Vi har sat to politikere i stævne for at drøfte perspektiver på kommunalpolitik, på statens styring af kommunerne, budgetlov og effektiviseringspres. Begge politikere er socialdemokrater, men mens Thomas Gyldal Petersen sidder i borgmesterstolen i Herlev, sidder Simon Kollerup på Christiansborg og varetager hvervet som kommunalordfører for socialdemokraterne. Det giver naturligt nok forskellige perspektiver på kommunalpolitikken.