Ambassadør for offentlig ledelse – hvad er det for noget? - Crüger, Dorthe (Administrativ Debat, 2020)
Hvervet som ledelsesambassadør udspringer af aftalen om ledelse og kompetencer, som den tidligere Regering, KL og Danske Regioner indgik i februar 2019. Blandt de mange initiativer i aftalen er en årlig udnævnelse af en ambassadør for offentlig ledelse, og jeg var så heldig at blive udpeget som de første ledelsesambassadør. I denne artikel vil jeg komme ind på, hvad jeg synes er vigtigt at sætte fokus på som offentlig leder her i 2020.