Frikommuneforsøg i en ny form og organisering - Buse, Torben (Administrativ Debat, 2016)
Som led i arbejdet med at modernisere og effektivisere den offentlige sektor præsenterede regeringen i starten af det nye år sine ideer til de kommende frikommuneforsøg for perioden 2016-19. Kommunerne blev bedt om at sætte en proces i gang, hvor de skal komme med forsøgsforslag inden 1. maj. Den proces er godt i gang, og rigtig mange kommuner arbejder lige nu med forslag og ideer til nye frikommuneforsøg.