Nordisk Administrativt Forbund (NAF) ved årsskiftet 2015-2016 - Nilas, Claes (Administrativ Debat, 2015)
Vi har i Nordisk Administrativt Forbund den ambition konstant at være med i debatten om udvikling af den offentlige sektor og følge nye udviklinger i ledelsesopfattelsen og med hensyn til nye struktur- og organiseringstiltag.