Hvor svært kan det lige være at få reformer implementeret? - Ehrenreich, Ditte; Binder, Morten (Administrativ Debat, 2015)
I de senere år er reformtempoet øget. Alene på beskæftigelsesområdet er der de sidste to år rullet fem reformer udover rampen. Reformer skal sikre holdbarheden af samfundsøkonomien. Så utålmodigheden efter at se resultater er stor. Selvom implementeringsforskning peger på, at implementering typisk tager to til fire år, så kan politikere og medier slet ikke vente så længe. Det lægger et øget pres på embedsværket i både stat og kommune for at sikre, at der sættes tempo på implementeringen.