Embedsmænd på slingrekurs - Knudsen, Lisbeth (Administrativ Debat, 2015)
Rollen som embedsmand er udfordret af det nye mediebillede og af et professionaliseret politisk kampagnesystem med magten som vigtigere omdrejningspunkt end politikken og ideologierne.