Fokus på lægemiddelområdet - Kjelsgaard, Tommy (Administrativ Debat, 2016)
Nye og dyrere behandlingsmuligheder, herunder ny dyr sygehusmedicin, kombineret med lavere vækstrater i samfundet og en befolkning, som bliver ældre og mere behandlingskrævende, er med til at presse vores sundhedsvæsen. Udfordringen vil vokse i de kommende år og har medvirket til politiske tiltag i såvel Folketinget og regionerne, som skal være med til at sikre, at vi også kan have et sundhedsvæsen af høj standard i fremtiden