En case om flytningen af 37 statslige arbejdspladser til Brønderslev - Bergulf, Morten (Administrativ Debat, 2016)
Hvordan griber man opgaven an, når man pludselig får at vide, at det kontor, man er ansvarlig for, skal flyttes til den anden ende af landet? Godt 450 km nordpå – til Brønderslev i Nordjylland. Hvordan håndterer man de medarbejdere, hvis arbejdsbetingelser pludselig bliver meget, meget forandrede? Og hvordan tilrettelægges flytningen, så de borgere, vi er sat i verden for at servicere, fortsat oplever en tilfredsstillende behandling – også mens flytningen står på?