Fra brændende platform til strategisk alliance - Rasmussen, Bo (Administrativ Debat, 2017)
Greater Copenhagen, et strategisk samarbejde mellem tre regioner og 79 kommuner i Skåne og Østdanmark, blev etableret som en kur mod stagnerende økonomisk vækst i hovedstadsområdet. Samarbejdet skal styrke væksten gennem en strategisk arbejdende politisk organisation og en ny arbejdsform.