Udbetaling Danmarks administration af velfærdsydelser: Et kig ind i ATP’s effektive maskinrum - Mogensen, Lilian (Administrativ Debat, 2017)
Med en efterhånden velafprøvet opskrift har ATP opnået solid erfaring med, hvordan administrationen af offentlige opgaver kan varetages med store effektiviseringsgevinster til følge. Koncerndirektør i ATP og direktør for Udbetaling Danmark Lilian Mogensen fortæller fra maskinrummet i ATP’s store administrationsforretning, hvor kundefokus, enkelhed, digitalisering, konkurrencekraft, og kvalitet er de bærende elementer.