Forvaltningsprocessen blev skabt i en anden tid: Interview med Folketingets Ombudsmand Jørgen Steen Sørensen - Iversen, Vibeke; Nilas, Claes (Administrativ Debat, 2017)
Vi oplevede en Ombudsmand, der er utroligt vidende om vilkårene for udøvelse af offentlig forvaltning i dagens Danmark, og som meget grundigt har gennemtænkt, hvad det er, der skal være hovedfokus for Ombudsmandsinstitutionens virke.