Redaktionel indledning - Schrøder, Vibeke; Christiansen, Rene B; Engsig, Thomas Thyrring (Studier i læreruddannelse og -profession, 2019)
Temaet for dett e nummer af Studier i Læreruddannelse og -profession er teknologiforståelse. Teknologiforståelse som faglighed, som begreb og som praksis, der for indeværende er ved at få liv i læreruddannelse, skole, udvikling og forskning. De seks artikler inden for temaet viser læseren, at teknologiforståelse – selvom det er et relativt nyt begreb – allerede antager mange forskellige praktiske og teoretiske former, ligesom det aktualiserer sig i mange forskellige uddannelseskontekster.