På vej mod en målbevidst målstyret kompetenceorienteret matematikundervisning - Hansen, Rune (Studier i læreruddannelse og -profession, 2016)
Abstract: The purpose of this article is to provide insight into the potential and challenges in planning, implementing and evaluating a goal-oriented competence-based mathematics teaching. Based on an ongoing PhD project, analysis from the project will be introduced as a basis for reflecting upon the hindrances of exemplary character identified during a longitudinal experimental teaching in Grade 5 and 6. Resume: Artiklen har til formål at give indblik i potentialer og udfordringer ved at planlægge, gennemføre og evaluere en målstyret kompetenceorienteret matematikundervisning. Med afsæt i et igangværende ph.d.-projekt vil en del af projektets analyser blive præsenteret som udgangspunkt for at kunne forholde sig til de hindringer af eksemplarisk karakter, som er identificeret i forbindelse med en længerevarende forsøgsundervisning i 5.- og 6. klasse.