Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i oktober måned. - Langsted, Erik (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1952)
Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i oktober måned.