Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i september måned. (2) - ukendt, ukendt (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1973)
Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i september måned. (2)