Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i juli måned. (1) - ukendt, ukendt (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1973)
Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i juli måned. (1)