Anmeldelser, bekendtgjort i statstidende i marts måned. - ukendt, ukendt (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1972)
Anmeldelser, bekendtgjort i statstidende i marts måned.