Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i februar måned. - Christiansen, J. (Registreringstidende for Aktieselskaber, Forsikringsselskaber og Foreninger, 1965)
Anmeldelser, bekendtgjorte i statstidende i februar måned.